Sökoptimering

Marknadsföring på internet och då främst sökoptimering är något som har hettat till rejält de senaste åren. Många företag drar ner på marknadsföring i dagspress, radio och tv och lägger istället stora summor på marknadsföring på internet. Sökoptimering och marknadsföringen på internet är egentligen en helt annan typ av marknadsföring. Istället för att man ska försöka vecka ett intresse hos sin målgrupp genom annonser och radiospottar så väljer man istället att låta de intresserade leta upp dig. Söker någon på t.ex. “silikonslang” så är det för att man är intresserad av att köpa silikonslang och just därför är marknadsföringen på nätet så kraftfull!

Använd sökoptimeringen som ett komplement till traditionell marknadsföring

Ska man lägga alla sina pengar på nätet istället? Nej, det sa jag inte och det tycker jag inte att man ska. Jag tycker att man ska komplettera sökoptimering med andra typer av kanaler. Säg att du kör en tv-kampanj om silikonslangar och du väcker många människors intresse via tv. Det troliga är att dom efter detta går ut och söker på internet och där gäller det att du har jobbat med sökoptimering för att fånga kunderna när köpintresset är som störst!

Några som kan sökoptimering och marknadsföring på internet är WebDivision AB som jobbar med provisionsbaserade lösningar. Lyckas dom inte få dig topp tio på Google behöver du inte betala en spänn. Du kan kontakta dem via uppgifterna nedan eller så går du helt enkelt in på deras webbsida och läser mer om deras tjänster och om sökoptimering genom att klicka här!

WebDivision AB

Lasarettsgatan 6
571 37 Nässjö

Telefon:
013-313240

Hemsida:
http://www.webdivision.se

Email:
info@webdivision.se

Kontorstider:
Mån–Fre 08:00–17:00 Övriga tider är supporten öppen på växelnumret.